Házi gondozás, betegápolás csomagok

Telefon: +36 30 470 0911


Napi vizit csomag

A hét minden napján, maximum napi 3 órás vizit, melybe beletartozik az idős/ beteg fürdetése, tisztába tétele, bevásárlás és igény esetén egyéb mindennapi teendők ellátása, melyekkel idős/ beteg hozzátartozója segítségére lehetünk. Szolgáltatásunk kiválóan alkalmas arra az esetre is, ha egyedül érzi magát az idős/beteg és „csak” egy jó beszélgetésre vágyik.

Kinek ajánljuk első sorban?
Olyan idős/ beteg embereknek ajánljuk, akik nem képesek önállóan ellátni magukat, mindennapi teendőkben nem szakmai segítségre van szükségük, hanem egy kisebb segítségnyújtásra, hogy teljesebbek legyenek mindennapjaik.

A napi vizit betegápolás, házi gondozás csomag mindennap 6:00-22:00 között vehető igénybe.

Ár: 2 000-4 500,- HUF / alkalom (függ az idős/beteg állapotától, az elvégzendő feladatoktól és azok gyakoriságától)

Kórházi vizit csomag

Kinek ajánljuk első sorban?
Nap mit nap hallani, hogy a kórházak létszámhiánnyal dolgoznak, vagy ha a létszám teljes is, a szakdolgozók túlterheltek, és sajnos minden betegre csak annyi időt tudnak fordítani, amennyi feltétlenül szükséges. A kórházi vizit csomagunk keretében az általunk biztosított nővér csak és kizárólag egy betegre koncentrál, ezzel is biztosítva a tökéletes ellátást. Ugye mennyivel jobb a középpontban lenni, mint egynek lenni a sok közül?

A kórházi vizit csomagba bele tartozik a fürdetés, beszélgetés, bevásárlás, továbbá bármi olyan feladat, amit a kórházi személyzettel egyeztetve az általunk biztosított nővér lát el (pl.: kötéscsere).

A kórházi vizit csomag a kórház látogatási rendjéhez igazodva vehető igénybe.

Ár: 2 800,- HUF / alkalom

Nappali felügyelet csomag

Minden nap, amíg Ön dolgozik, vagy egyéb teendőit intézi idős/ beteg hozzátartozóját napi 4-12 órában felügyeljük, igény szerint, hogy ne kelljen tennivalói közepette szerette épségéért aggódnia. Így Ön is nyugodtan intézheti mindennapi ügyeit, míg mi teljes körű ellátást biztosítunk hozzátartozójának.

Kinek ajánljuk első sorban?
Ezt a csomagunkat azon idős/ beteg embereknek ellátásához ajánljuk, akik nem tudják önállóan intézni mindennapos teendőiket, így nem szívesen hagyná őket egyedül pár órára sem.

A nappali felügyelet betegápolás, házi gondozás csomag mindennap 6:00-22:00 között vehető igénybe.

Ár: 4 000-18 000,- HUF / alkalom (függ az idős/beteg állapotától, az elvégzendő feladatoktól, az időtartamtól és azok gyakoriságától)

Éjszakai felügyelet csomag

Kinek ajánljuk első sorban?
Minden éjszaka 4-12 órás felügyeletet biztosítunk idős/ beteg hozzátartozójának, hogy ne kelljen éjszakára egyedül, felügyelet nélkül otthon hagynia. Ez a betegápolási forma a nappali szolgáltatás éjszakai változata, így amíg Ön alszik, esetleg éjszakai műszakban dolgozik, nem kell hozzátartozójáért aggódnia.

Az éjszakai felügyelet betegápolás, házi gondozás csomag mindennap 18:00-8:00 között vehető igénybe.

Ár: 6 000-18 000,- HUF / alkalom (függ az idős/beteg állapotától, az elvégzendő feladatoktól, az időtartamtól és azok gyakoriságától)

Non-Stop felügyelet csomag

Kinek ajánljuk első sorban?
Non-Stop felügyelet házi gondozás csomagunkat olyan idős/beteg ápolásához ajánljuk, akik súlyos betegek, folyamatos megfigyelést igényelnek, önállóan nem képesek ellátni magukat, vagy legalábbis erősen korlátozottak ebben.

Ár: 24 000-36 000,- HUF / nap